Du kan välja att läsa Sveriges Natur digitalt.

Sveriges Naturs digitala utgåva gör det lättare att välja textformat och lyssna på tidningen samtidigt som du läser. Den nya tjänsten på Prenly ersätter inloggningen till Naturkontakt. 

För att läsa tidningen via Prenly behöver du logga in på vår prenumerationstjänst och skapa ett konto. För att kunna göra det behöver du först anmäla att du vill ha en digital prenumeration av tidningen för att kontot ska fungera. Anmäl tlll medlem@naturskyddsforeningen.se

 När du anmält till medlemsservice att du vill ha en digital tidning dröjer det ett tag innan det digitala registret uppdateras och när så är gjort kan du skapa ett användarkonto och logga in på sajten:

Webbsida – https://sverigesnatur.prenly.com/
Klicka på “LOGGA IN”.
Inloggningsrutan
• Klicka på länken “Skapa konto”.
Fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord och klicka på den blå knappen “Skapa konto”.
• En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Gå till din e-post och kolla mejlen. Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och hamnat i brevlådan för Skräppost.
• Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.
Följande steg uppkommer om den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med att du blev medlem eller tecknade en digital prenumeration.
• I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
• I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt medlemsnummer.
• Tryck på knappen “Registrera”.
Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig tidning, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller med annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst.

Tidningens app heter Sveriges Natur och finns att ladda ner till din telefon eller läsplatta. Logga in med inloggningsuppgifter enligt ovan.
Notera att den digitala upplagan av tidningen är densamma som papperstidningen. Den innehåller inte artiklar som publicerats enbart här på webben.

Med vänliga hälsningar,
Redaktionen, Sveriges Natur

Vid eventuella frågor mejla: sveriges.natur@naturskyddsföreningen.se
Märk mejlet med ”Prenly” så går det snabbare för oss att hantera ärendet.

OBS! Eventuella bilagor, t.ex om din krets skickar ut program i pappersform tillsammans med tidningen, finns inte i den digitala versionen. Ta själv kontakt med din krets om du vill ha program i pappersform, ofta finns programmen tillgängliga på kretsens webbplats.